tiistai 27. tammikuuta 2015

Äiree kylässä

Viime torstaina sain ihan parhaan vieraan tänne Hildesheimiin, nimittäin äiskäni. Siks on vähän hiljaiseloa täälläkin pitäny ku en oo halunnu toisen kyläillessä blogia päivitellä. Tänään äiti lähti sitte aamulla lentäen Bremenistä Suomeen. Oli hurjan mukavat 4 päivää. Torstaina ei tehty kyllä juurikaan mitään, koska Hildesheimiin päästiin vasta siinä kuuden jälkeen, mutta perjantaina jo suunnattiin täyttä häkää Hannoveriin. Siellä käytiin vähä kattelemassa kaupunkia, kahviteltiin, shoppailtiin ja syötiin kunnon currywurstit. Lauantaina oli myös shoppailua vuorossa kun käytiin niissä ihanissa Wolfsburgin outleteissä. Se tais kyllä olla menestyksekkäämpi päivä meikäläiselle. Ostin itelleni jo synttärilahjan. Michael Korsin aurinkolasit. Joku hinku mulla oli niihin jo sillon lokakuussa tullu ku siellä käytiin ja mun mielestä ihan hyvin, että nyt kerta oli hyvä syy ja olin niistä niin kauan haaveillu, ni maltoin ne ostaa. Harkintakyvylle shoppaillessa hurraa! Sieltä löyty kyllä myös Leviksen farkut, CK:n t-paita ja Tom Tailorin kengät. Kaikki noi lähti ihan pilkkahintaan ja sai taas vaa ihmetellä, että kyllä niissä vaan taitaa oikeissa kaupoissa aika hyvät katteet olla.


Sunnuntai meni aikalailla vaan ollessa, koska shoppailu on niin valtavan uuvuttavaa. Käytiin me päivällä vähä kattomassa Hildesheimin vanhinta korttelia ja siellä maailman parhaalla kaakaolla. Kaakaolla, joka maistuu aikusten oikeesti suklaalta. Äitin lento lähti niin aikasin tiistaina aamulla, ni oli kätevintä mennä ma-ti yöks hotelliin Bremeniin, ja mäki sain mennä mukaan. Siinä oli ihan kiva käydä vielä sitte maanantaina kattelemassa Bremeniä. 


Kaupungintalo oli aika makeesti valastu ja joku muoree tunki kuvaan


Semmosta. Vaikka blogia ei tullu päiviteltyä niin kaikkee muuta kyllä tuli sitte hoidettua. Nimittäin, saatiin varattua Berliinin matka mun synttäreille! Elikkä ens viikon lauantaina suunnaks Berliini. Mukaan lähtee mun lisäks vaan Iina ja yks argentiinalainen Juli, mutta se on aivan mainio porukka, toivottavasti ehitään treffata myös mun Berliinin ystäviä samalla reissulla. Reissulle ei muuten tullu hintaa juuri ollenkaan. Bussimatkat eestaas 27e/pää ja hotellillekki jäi hintaa per naama reilu 16 euroa. Että hurjan kallista tämä matkustaminen. Lisäks varasin hotellin itelleni kans siks viimeseks yöks täällä. Lennän kans Bremenistä aikasin aamulla, niin saa sitte jo edellisenä päivänä rauhas pestä lakanat ja puunata paikat. Ja ohan se mukavampi ku ei tarvi ihan kukonlaulun aikaan herätä ja saa syödä hotelliaamiaisen ja sitte roudata kimpsut ja kampsut lentokentälle ja soronnoo. Mutta siihen ny on vielä reilu kolme viikkoa. Shh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti