perjantai 12. joulukuuta 2014

Tiptaptipetipetiptap

Keskiviikkona oli kansainväliset joulujuhlat. En oo iha varma oliko se itse tapahtuma mitenkää erityisen hauska, mut kyl meillä kivaa oli. Maha ainaki tuli supertäytee. Ja oli ylihyvää Glühweinia siellä. Kaikki oli tuonu jotain syömistä sinne, meki tehtii joulutorttuja, jee! Meksikolaiset oli tehny vähä erikoista "salaattia". Siinä oli makaronia, tuoretta paprikaa ja majoneesia and that's about it. Se oli kyllä tosi hyvää, ei siinä, mutta vähä erikoinen ratkasu. Siellä juhlissa sai sen syömisen lisäks mm. askarrella ja koristella piparkakkutaloja. Sit siel oli musiikkiesityksiä ja ne oli kyllä tosi jees. Yks kiinalainen soitti jotain ihan tosi hämärää soitinta, mut se kuulosti iha mielettömältä. Sit siel oli jotai pieniä esitelmiä joulunvietosta ympäri maailmaa ja se oli ehkä vähän tylsää. Paitsi että siellä oli myös esitelmä Suomesta, koska Suomi vaan on niinku kaikkialla! Ammatikorkeen suomalaiset vaihto-opiskelijat siis oli tehny sen. Hauskaa.


Sitte eilen meillä oli vihdoin meidän suomalainen KAB. Ei sitä porukkaa mitenkään valtavasti paikalle siunaantunu, mutta meillä oli silti ihan tajuttoman hauskaa. Myöhemmin illalla oli semmoset fancypartyt, jonne monet oli menossa ja minne meki sitte sieltä kabista mentiin, mut ilmeisesti monille se oli sit too much ja skippas siks ton meidän juhlan. Ja tota, sää ei myöskään periaatteessa ihan suosinu. Sato lunta ja ukkosti. Lumisade oli kyllä täydellinen suomalaiseen iltaan, mut oli siinä vähä maailmanlopun meininki ku lunta tulee taivaan täydeltä ja salamat välkkyy.
 Meillä oli tuolla tarjolla karjalanpiirakoita munavoilla, tytöt vähä leipo. Ja sitte oli fisua! Kuulemma kovasti hammastahnan makusta. Just parastaha. Sit me heitettiin vähä saapasta. Laulettiin karaokea, pidettiin pubivisa ja kuunneltiin pelkästää suomalaista musiikkia. Yllättävän paljo ihmiset tiesi tai arvas Suomesta. Saappaanheitto oli kyllä iha parasta. Miksei me harrasteta sitä useemmin vapaa-ajalla suomes, hä?
Hauskaahauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti