keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kakkuja ja kanoja

Nyt on keskiviikko jo, mutta tarkotus olis palata sunnuntaihin, ja sitte vähä haukkua Deutsche Bahnia.

Yks meidän yliopiston kampuksista, Domäne, on sijotettu ihan jonnekki hevonkuuseen keskelle peltoja. Siellä opiskelee luonnollisesti kaikki teatteri-, musiikki- ja taideihmiset. Kyllä mäki voisin. Mentiin sinne eka bussilla itseasiassa viikko sitte maanantaina. Bussipysäkiltä sinne toki käppäili vielä kilsan verran. Siinä jossain kohtaa matkaa sitte kysyin, että missä se hiton kampus ny oikeen on. Vastaus oli: "se on toi linnan näkönen tuolla". Jaajaa, ihan perus.



Ja Vaasan kampus on kuulemma hirveen kaunis. Lach mich tot mä sanon. Joosiis, oltiin kuultu et tuolla on tosi nättiä ja iha näkemisen arvonen mesta, mutta oltiin myös kuultu että sieltä saa Hildesheimin parhaat kakut! Sehän se todellinen syy oli, miks sinne lähettiin. Mutta, tättädädää. Kahvila oliki sitte maanantaisin kiinni, mistä päästäänki tähän sunnuntaihin. Eli päätettiin ottaa uusintakierros. Onneks sää suosi tuollonki. Ei oltu vissiin kyllä ainoita, sillä ku päästiin paikalle nii kahvilassa oli pihalle asti jono. Tilanne oli sama ku jonku tunnin päästä sieltä lähettiin meneen.

"Toi puu näyttää ihan siltä, että siihen pitäs kiivetä"


Joo, ei meille valehdeltu, olihan toi aivan valtavan hyvää kakkua. Vaikeinta oli päättäminen, koska siellä oli ainaki kymmenkunta erilaista kakkusorttia tarjolla. Ja olihan siinä mukava istuskella _pihalla_, ilman takkia, auringonpaisteessa marraskuisena sunnuntaipäivänä ja katella kuinka kanat juoksee kilpaa pellolla.

Nyt sitten aiheeseen Deutsche Bahn. Nää keksi taas vähä lakkoilla. Torstaista maanantaihin ei kulje sitte junat. Muutaku ehkä jotku parit. Ja ehkä jotku bussit korvaa sitte. Jeps. Onneks mun ja yhen toisen suomalaisen tytön ei pitänykkää hakee torstaina kahta vierasta Bremenin lentokentältä tänne Hildesheimiin. Ja onneks ei oltukkaan menossa viikonloppuna Hannoveriin. Siistiä. No, huomiselle vuokrattiin auto. Mitä luulette, kaks blondia Autobahnilla, voiko lopputulos olla muutaku hyvä? Viikonlopun matkoja saa ny miettiä sitte lähempänä, ku kyllä tosiaa jotai korvaavia yhteyksiä ollaan ilmeisesti järjestämässä sitte. Onneks mulla on ihana kämppis, joka autto mua eilen, ku selviteltiin semmosen pari tuntia kaikkia mahdollisia kulkuyhteyksiä. Mä niin leivon tai kokkaan sille joku päivä.

Ja niin, tosiaan, mulle tulee mun eka suomivieras tänne huomenna, jjeeejee! Eli voi nyt kirjottelu jäädä siks aikaa vähä vähemmälle. Ku meillä on nii kauheesti suunnitelmia. Huomenna on Glow-in-the-dark-partyt, perjantaina toivutaan niistä, lauantaina ja sunnuntaina Hannoveriin kattomaan rugbya jne. Hurraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti