tiistai 11. marraskuuta 2014

beugen, binden, set

Joo, eli sain torstaina tänne Hildesheimiin vieraan Suomesta. Osuiki sitte tosi kivasti se junalakko siihen just ku piti saada tyypit Bremenin lentokentältä tänne. Ei siinä, vuokrattiin sitte auto ja haettiin pojat lentokentältä. Oltiin varattu semmone suhteellisen pieni Audi "tai vastaava", mutta sitte ku päästiin autovuokraamolle ni se setä siellä kerto, että "tää on nyt kyl vähän isompi kun tilasitte..", ja johdatti meidät semmosen valtamerialustyylisen Citikan luo. Siinä ku saatiin pahimmat naurut naurettua nii lähettii ajeleen. Luojan kiitos Iida ratin takana. Aateltiin olla näppäriä ja valittiin "lyhyin reitti" navista, sen nopeimman sijaan. Päädyttiin sitte mm. ajelemaan Hannoverin keskustassa ja kaikissa pikkukylissä. Hyvin me selvittiin kaikesta huolimatta, joskin kaverit lensi Tampereelta Bremeniin nopeemmin ku mitä me ajettiin... No, ehtivätpähän syödä.


Auton vuokraaminen neljään pekkaan ei ees tullu mitenkään kalliiks, ja oltiin sitte Hildesheimissaki odotettua aikasemmin. Syötii siinä tortilloita suomiporukalla ja suunnattiin illaks Glow-in-the-dark-kemuihin. Luotto tohon ESN:ään ja saksalaisten järjestelykykyihin on ollu vähä hakusessa viime aikoina, mutta iha hyvähä se oli! Hirveen kauaa ei sitte kuitenkaan vaan jaksettu siellä olla ku vähän paino väsy rankan ja jännittävän päivän jäljiltä.



Perjantai meniki sitte ihan chillaillessa, syödessä ja vähä kattellessa kaupunkia. Paino sanalla vähän. Lauantaina päästiin junalakosta huolimatta Hannoveriin kattomaan vähä rugbya. Gott sei danke yks semmonen maailmankaikkeuden hitain juna kulki lakosta huolimatta. Sama ohjelma oli myös sunnuntaina. Molempina päivinä pelas Hannover - Berliini, mutta niiden eri joukkueet vaan. Olipa kyllä mukava käydä pitkästä aikaa kattomassa rugbya, ja kuulemma hiiieman eri tasosta ku Suomessa. Mä en nyt oo nii varma, ymmärränkö kaikesta huolimatta ite ihan niin paljoa, mutta toki se meno, varsinki sunnuntaina näytti aika hyvältä. Hienoja taklauksia ja tryykkareita. Meno oli muutenki vähä eri ku Suomessa, oltiin nimittäin aika pähkinöis siitä että kentällä sai ensinnäki ostaa olutta, ja sitä vielä sai kaiken lisäks juoda kunnon lasituopista. Ruokaaki olis saanu. Ja katsojia oli vaikka kuinka paljon.



Maanantaina ei sitte kummempia, ja tänään saiki herätä ihan liian aikasi, hypätä junaan ja saattaa kaverit Bremenin lentokentälle. Sit tultiin tän Iidan kans takas Hildesheimiin, ostettii lohdutusjätskit ja huomista oopperaa varten mekot. 5/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti