lauantai 11. lokakuuta 2014

was für alles

Jepa, eka viikko yliopistoa vorbei. Mä oon niin uskomattoman onnellinen että toi intensiivikurssi on vihdoin ohi! Hyvä opiskeluasenne? Mut se oli niin tosi rankkaa.. Joka päivä 14-17.15 ja aina yliaikaa ja kotitehtäviä. Mut se on ny ohi ja 2 ekaa noppaa ansaittu! Yliopistoki on nyt sitte esitelty meille ja ens viikolla saa sitte vähä puolilomailla vielä, ku ei ihan kauheesti mitään pakollisia juttuja oo. Toi yliopisto on aika pieni, vaikka kuvittelinki eka jotain muuta, koska se kampus vaikutti niin isolta. Mutta siellä on vaan semmonen vajaa 7000 opiskelijaa. Mutta sehän on ihan hyvä vaan, pääasia että kurssitarjonta on kattava.

Yks vähän hämmentävä asia tuolla yliopistolla on ruokailu. Siellä yliopiston ruokalassa ruoka on ihan hyvänmakusta, mutta se johtuu lähinnä siitä, että kaikki on paistettu ja keitetty semmosessa rasvamäärässä että se on jo vähän ällöttävää. Salaattia siihen saa lisäks, mutta se maksaa ekstraa ja seki on liotettu salaatinkastikkeessa. Ja mikään vesi/juomat ei hintaan itsessään myöskään kuulu. Kaikenkaikkiaan syöminen siellä on hippasen kalliimpaa ku mitä Suomessa (se onki ainut asia). Ja toosi epäterveellistä. En tiiä tekeekö enää mieli valittaa Amican kumiperunoista. (varmasti tekee) Ja onneks tuolla ei oo pakko joka päivä syödä.

olihan toi hyvää, mutta ei oo paljo lautasmallit soitellu

Eilen sitte jatkettiin tätä ravitsevaa linjaa, ku oltiin pub-crawlilla kiertelemässä muutamia Hildesheimin pubeja. Ja se vaan tuli siellä mieleen, että se väite siitä, että saksalaiset ois jotenki täsmällisiä tai tehokkaita, on iha höpöhöpöjuttuja. Mutta, oli aivan hauskaa, vaikka on mulla joskus ehkä hauskempaaki ollu. Ja näki ainaki kaikkia kivoja pubeja ja paikkoja minne voi toistekki mennä viettämään aikaa. Ja sai kuulla hulluja juttuja amerikkalaisista. Ja kuulla ku italialainen poika laulaa "rakkaus on lumivalkoinen" about täydellisesti.


Ja tänään me vähä tuhlattiin rahaa (taas) ja käytiin elokuvissa kattomassa saksalaista viihdettä. Matkalla elokuviin nähtiin muuten yhen kaupan edessä yks setä. Sillä sedällä oli olalla ikeakassi, ja sieltä kassista pilkisti, mikäs muukaan ku hanhi. Siis elävä hanhi. I'm so confused.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti