maanantai 9. helmikuuta 2015

Happy birthday to me!

Mulla oli lauantaina synttärit, hurraa! Päivä alko hieman ihanasti, vaikka jouduin heräilemään joskus viiden kieppeillä. Mutta kun sain silmät auki ja raahattua itteni vessaan, niin eteisessä odotteli ihana yllätys kämppikseltä! Se oli levitelly ilmapalloja ja serpentiinejä joka paikkaan ja ripustanu seinälle onnentoivotukset. Tämmöselle synttäri-ihmiselle se oli enemmän ku jees! Ja sitte saiki synttäripäivä arvostansa jatkoa ku otettiin suunnaks Berliini. Vähän jännitti eka reissu bussin kyydissä täällä, mutta se oli hurjan jees. Bussissa oli nimittäin mm. wifi. Eikä se matkakaan kauheen kauaa kestäny ja ku sai hyvin reilun tunnin nukuttua niin ei loppumatka tuntunu missään.


Kun oltiin päästy bussilla perille Berliiniin, niin otettiin ihan ekaks suunnaks meidän hotelli, että saatais ylimääräset laukut pois vaivoista. Se meidän hotellihan oli ihan tosi edullinen, ja HIEMAN jännitti että mimmone rottahotelli meitä odottaa. Ku löydettiin hotelli ja nähtiin sisäänkäynti niin ajatus oli juurikin, että eisss.... Mihin me ollaan tultu? Alkuvaikutelma oli ihan kauhee. Mut ku päästiin meidän huoneeseen nii jestas! Se oli tosi siisti, no ehkä vähäsen ankee, mutta ihan valtavan iso ja kaikki oli muutenki kunnossa. Vieläki mietitään et mikä siinä oikeen oli vikana ku se oli niin halpa. Siihen kuulu aamupalaki, joka oli ihan perusjees, että what.


Ihmettelyn jälkeen lähettii sitte liikenteeseen. Eka etappi oli jälleen kerran Rittersport. Muttamitähä, pitihän sitä ny käydä oma synttärisuklaalevy tekemässä. Sen jälkeen matkattiin Madame Tussaudin vahakabinettiin. Tsihihihi. Oon kerran semmosessa Lontoossa käyny, ja olihan se hauskaa, mut en mä ajatellu, että siellä vois uudestaanki niin hauskaa olla. En tiä mikä siinä on nii ihmeellistä pällistellä nukkeja jotka näyttää iha joltai julkkiksilta. Mutta meillä oli tosiaan valtavan hauskaa ja otettiin paljon kuvia ja pelleiltiin. Siellä oli parissa paikassa jopa oikeen semmone et sai pukee rekvisiittaa päälle ja siel oli iha ihminen ottamas kuvan ja sit sen sai ostaa sieltä lopusta. Ajattelin tietysti että lol mitä pelleilyä, mutta lähdinki sieltä kahen kuvan kanssa. Hauskaa. Mutta ne oli tosi hyviä kuvia!

Ritter!

Toi Manuel Neuerin kohtaaminenhan oli koko reissun kohokohta, että sillee. Berliinissä tää vahakabinetti oli aika pieni, eikä siel ihan älyttömästi si loppujen lopuks nähtävää ollu, mutta siis silti totally worth it! Sitte käytiin ihailemassa taas Brandeburgin porttia ja todettii et Berliini on ihana. Sit hotellin kautta mentiin illalla syömään ja drinksuille. Se meidän hotelli oli kyl täydellisessä paikassa ku siinä oli metroasema ihan vieressä ja ei ollu minnekkään juuri mitään matkaa.

Elikkä semmonen ihana synttäripäivä mulla. Sunnuntai siis meni luonnollisesti viel Berliinin ihanissa maisemissa. Käytiin taas ihmettelemässä East Side Gallerya, koska meidän argentiinalainen vahvistus ei ollu sitä viel nähny, ja se oli kyllä tosi jees toistamiseenki, varsinki ku siellä ei nyt ollu niin paljoa turisteja ku viimeks, niin ehti niinku nähäkki jotain kunnolla. Sitte mentiin sinne juutalaisten muistomerkille kans. Ja sehän on siis IHAN Brandenburgin vieressä, en käsitä miten ei sitä muka viime kerralla saatu aikaseks. No, nyt sitte. Sen jälkeen käytiin Alexanderplatzilla syömässä ja jäätelöllä ja sitte saiki jo suunnata bussille. Oli vähä mielenkiintone paluumatka ku jonku tunnin jälkeen pysähdyttiin ja meidän kuski kerto et jooo, meidän piti vaihtaa kuskeja vasta Hannoverissa, mutta mulla on nyt niin huono olo, että ihan teidän oman turvallisuuden takia vaihdetaan nyt kuskeja. Nice. Sit se täti kävi oksentamas varmaa joku viis kertaa siel vessas et kiva seki. Onneks ne tolla firmalla matkustaa tollee kahen kuskin voimin. Muuten ois voinu vähä ottaa päähä.
Semmosta. Berliini oli jälleen aivan mielettömän upea. Sain vaan ihan valtavat rakot mun varpaisiin, mutta se oli ihan oma valinta ku laitoin uudet kengät jalkaan. Ei tää vanhuus oo mua ainakaan liikaa viisastanu. Mulla oli myös tänään mun ainokainen tentti ja se oli jotain ihan kauheeta. Se oli ihan tosi vaikee osittain. Ja muutenki aivan typerä. No, katotaa miten käy, perjantaina me saadaan ne jo sitte takasi. Mut mun filosofian opettaja sit pelasti mun päivän. Kävin sille palauttaas sen mun luentopäiväkirjan ja mua pelotti ihan tosi paljon ku äääää, en tienny mistään mitään ja apua. Ja en myöskää tienny olinko osannu ilmottautuu sen kurssin pisteitä varten oikein, ku se on 3 pisteen kurssi, mut se löyty vaan 4 pisteen alta ja sit ku sanoin sille siitä, nii se yllättiki mut ja sano että "joo emmäkää noista oikee mitään ymmärrä, mut kyllä mä ihan mielelläni annan sulle ton neljä pistettä, ei se oo nii justiinsa". Well awesome, thanks. Nyt vaan enää termpaperin paukuttamista sit tää viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti