tiistai 30. syyskuuta 2014

Moi, pitää mennä

Nyt se olis sitte käsillä ihan oikeesti. Lähtö.

En tiedä koska mun pieni pääni olis ollu näin valtavan sekasin. On niin törkeen siistiä ja mahtavaa lähtee, mutta silti on ollu niin tosi vaikeeta hyvästellä kaikkia tärkeitä ihmisiä, vaikka ei toi puoli vuotta nyt niin pitkä aika oo. Mutta silti. Innostus ja haikeus tekee kilpaa ukemeja ja kärrynpyöriä tuolla mun päässä.

 
No mutta, tässä ny on onneks pysyny pää jotakuinki kasassa ku on pitäny vielä hoidella viimesiä juttuja, jotain laskuja, ja sit yks semmonen Kelan sairaanhoitokortti, joka oli vähän unohtunu.... "heh"... Ja myös semmonen kiva pikku nakki ollu täs tänään listalla ku pakkaaminen. Mut hyvin suunniteltu oli taas puoliks tehty. Olin jo etukäteen miettiny mitä haluan ottaa mukaan, nii ei toi itse toteuttaminen ollukkaan niin paha. Paitsi että vähä alkaa tila tuolla matkalaukussa olla rajallinen. No, kosmetiikka kuitenki vaan enää messiin niin se on avot. Ja sitä kosmetiikkaakaan ei viitti iha tuhottomasti ottaa mukaan ku se on kuulemma niin törkeen halpaa Saksassa. Niinku about kaikki muuki.

Nyt tässä kirjotellessa alkaaki näköjään se täpinä taas voittamaan, hurraa! Uskon, että Suomi-jutut saa jättää aika nopeesti taka-alalle hautumaan ku pääsen Saksaan, sen verran ois tossa ekalle viikonlopulleki jo ohjelmaa tiedossa. Mun kämppis kutsu mua mukaan sen kavereiden synttäreille, tuutori ehdotti että voitas mennä Oktoberfesteille ja sitte vielä olis tarkotus treffata mun kaverin serkkua, joka asuu myös siellä. Eiköhän noilla lähe elämä Saksassa rullaamaan ;)


On se vaan kuitenki niin siistiä lähteä. Ja erästä ystävääni lainatakseni: ongelmien pakeneminen on 5/5. Hyvä tästä tulee. Dirndlt, miljoonat oluet ja uudet ystävät venailee. Niin että moi, pitää mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti